2017. július 10., hétfő

A második látogatás

Persze, hogy nem aggódom, hiszen minden rendben van. Úgy tűnik egy szintet feljebb léptünk ismét, és mindenféle görcsölés, hasfájás valamint vérzés nélkül eljutottunk a 2. ultrahangra is. Huh, túléltük ezt is! Még a férjem is, pedig ez egyáltalán nem volt biztos tegnap, sem ma reggel. A mi kis 2.7 cm-es gyerekkezdeményünk azonban csak izeg- mozog és kalimpál gondtalanul a hasamban, fittyet hányva itt mindenféle izgalmakra. Gondolom mondanom sem kell, hogy nem láttam még ennél cukibbat! Az a mozgás, hát hihetetlen :) Csak így tovább, Csemete! ❤

9+4 hét.

16 megjegyzés:

  1. Szia Pinkman!

    Annyira örülök nektek, de komolyan! Semmiféle lipid és IVIG nélkül……Erőt adsz nekem, így 3 vetélés után.
    Hogy hívják ezt a csoda endokrinológust? Milyen T3 és T4 értékeid voltak, ha megkérdezhetem?
    Minden jót nektek továbbra is!
    Üdv

    VálaszTörlés
  2. Szia, nagyon köszi! Naszodyhoz járok Kecskemétre. TSH:1.4, T3:4.1, T4:8.8 volt, amire felemelte 50-ről 75 mcg-re a Letroxot, majd 3 hónap kontroll után: TSH:0.23, T3:4.1, T4:11.5 volt, és erre írt fel a 75 mcg letrox mellé 12.5 T3 hormont is, ekkor estem teherbe. Teherbeesés után pedig most 100 mcg letroxot szedek, és 25 mcg T3-at, most fogom megnézetni megint, hogy áll. Megéri felkeresni szerintem a dokit, ha gyanakszol. Nem azért mert úgy tűnik rajtam segített, hanem azért, mert rengeteg mindenkin segített!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a gyors választ. Hát sajnos elképzelhető, hogy ez nálam is a gond, mert a tiédhez hasonlóan alacsony a FT3 értékem. Első lelet: TSH: 1,5 mIU/l, FT4 17,82 pmol/l, FT3 4,07 pmol/l. Második lelet: TSH: 1,36 mIU/l, FT4 18,18 pmol/l, FT3 4,38 pmol/l.
      Valami olyasmit vettem ki ahogy olvasgattam, hogy nem alakul át a T4 nálam T3-má.

      Törlés
  3. Szuper ugyes vagy
    Annyira jo olvasni
    😃

    VálaszTörlés
  4. És milyen nyugodt vagy, legalábbis annak tűnsz. Maradjon így a végéig.

    VálaszTörlés
  5. Epp szoptatok es sirok. Igaz, het hete szultem, szoval foghatnam az egesz hormonkavalkadra, ami dul bennem, de nem, mert ez valodi, ez igaz es tenyleg meghatoan csodalatos. Szuper kis Porontyot kaptatok, imadom :-)

    VálaszTörlés
  6. Csak így tovább, mindennap eszembe jutottok, hajra Pinkman-baby!! Te meg csak őrízd ezt a nyugalmat még minimum harmincvalahány hétig, és persze azután...:))
    Ismeretlenül is nagy ölelés! Km

    VálaszTörlés
  7. Csodás hírek! Ebből aztán szülés lesz. 😉

    VálaszTörlés
  8. No, milyen erzes a buvos 12. hetet taposni erosen? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Felemelő :)
      írok majd hosszabban is, csak alig van idő :)(pinkm.)

      Törlés
  9. Most olvastam csak a történéseket, drága Pinkman! Hogy en mennyire boldog vagyok! Tiszta szívemből orulok. Csak igy tovább! Puszillak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Cic :) de jó itt látni nevedet <3 :) (pinkm.)

      Törlés
  10. Annyira várom a következő posztodat! ❤

    VálaszTörlés