2017. február 19., vasárnap

Csak a szokásos

Azt hiszem, hogy jobban tenném, ha ezentúl csak abban a percben jelentenék be jó híreket, amikor éppen szülök. Nálam csak az lesz a biztos. Bár így, a 6. biokémiai terhességem után talán ideje lenne felfognom, hogy valószínűleg sosem fogok szülni, hogy nincs az a drukkmennyiség, nincs az a rámgondolás, nincs az a szer, nincs az az embrió, amivel én el tudok jutni a kezdeti fiszfaszosságból az igazi terhesség állapotába. 
Hálás vagyok, hogy ilyen sokan gondoltatok ránk <3, kár, hogy csak ismételni tudom önmagamat és most sem okoztam kellemes meglepetést. 

22 megjegyzés:

  1. Ó Pinkman sajnálom. Biztosan fel kell adnod nem olyannak ismerlek mint aki könnyen feladja.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon sajnálom, az élet borzasztóan igazságtalan tud lenni.

    VálaszTörlés
  3. Jaj, ne mar. Micsoda igazsagtalansag. :(((( kitartast! Sokan gondolunk itt ratok sok szeretettel!

    VálaszTörlés
  4. Nem tudok mit ìrni csak azt hogy sajnálom!Nagyon nehéz lehet most neked és erre nincsenek szavak!

    VálaszTörlés
  5. Ezt nem akarom es nem tudom elhinni es felfogni es elfogadni. Annyira borzasztoan sajnalom es annyira igazsagtalan dolognak tartom ezt veletek es a megszuletnie erdemes gyereketekkel szemben :-( Nem tudom, van-e olyan par a tavoli es kozeli ismeretsegi koromben, aki nalatok jobban megerdemelne vegre a csodat! Nagyon szeretnelek megolelni!

    VálaszTörlés
  6. Ez most komoly???? Jól megnézted azt a tesztet? Nem akarom elhinni hogy már megint nem jött össze basszus :'(
    Annyira bíztam bennetek, most sikerülnie kellett volna....
    A csudába, óriási nagy ölelést küldök én is. És mi igenis kitartóan drukkolunk neked, egészen a szülőszobáig, csak ne add fel!

    VálaszTörlés
  7. szia! nagyon nagyon sajnálom. mivel mindig elindul valami, nem lehet tovább kutakodni, miért áll meg? továbbra is javaslom neked a méregtelenítő kúrát (en a koriander es algás kúrát használom), tudod, mar írtam neked róla, kivezeti a nehézfémeket is, es az endokrin rendszerre jótékony hatással van. valami magyarázatnak lennie kell, valaminek segíteni kell!

    VálaszTörlés
  8. Sajnos tudom, hogy nem tudok olyat írni, amivel vigasztalhatnálak, de ha tudok valamiben segíteni, írj bármikor. Bea

    VálaszTörlés
  9. Gyermeket szülni csoda. De minden csoda 3 napig tart, mint tudjuk. Viszont gyermeket nevelni, szeretni, óvni, olyan határtalan boldogság és öröm, amit leírni sem lehet. Nem csak úgy lehetsz anya, ha szülsz. Hiszem, hogy valahol ott a ti babátok is, aki így vagy úgy, de anyává és apává tesz benneteket.

    VálaszTörlés
  10. Rohadt élet :((( Sok erőt a folytatáshoz!

    VálaszTörlés
  11. Megint csak káromkodni tudnék, azt meg már ellőttem itt nálad az összeset... :/

    Én az örökös hómezős-negatív fehérségeimmel régebben biztos irigykedtem volna rád, hogy de te legalább tudsz termeli kurva HCG-ét, és legalább 1-2-3 napig/hétig van alkalmad örülni ilyenkor... just goes to show hogy mennyire relatív ez az egész, mert akkor ugye meglett a szép kövér pozitvam, aztán az lett a vége, ami... Szóval úgy ahogy mondod, tényleg csak akkor van garancia bármire is gyerekvágy ügyében, amikor ott tartod a kezedben, és szuszog a pihés feje...

    És most mi a terv? Van terv már, ugye...?

    VálaszTörlés
  12. szavakkal nem tudom leírni, mennyire sajnálom!!!
    ÖLELÉS!
    ((()))

    VálaszTörlés
  13. Kedves Pinkman, most is sokat gondolunk rád. Mi is sokszor keresztülmentünk a reményeken, izguláson, és szomorúságon amin ti is, nagyon-nagyon nehéz. Nekünk segített, hogy örökbefogadásra jelentkeztünk, mikor még próbálkoztunk a lombikokkal, kicsit nyugodtabbak lettünk tőle, hogy valahogy lesz gyerekünk. Aztán pár év után már csak az örökbefogadásra vártunk, nagyon elfáradtunk a lombikokban. Hát olyanokon álmodoztunk, hogy így akár magas gyerekünk is lehet, meg biztos nem otthonülős lesz, mint mi. Hidd el, lesz pici babátok! Orsi

    VálaszTörlés
  14. a rohadt életbe! Ismeretlenül is ölellek, a következő napokhoz, hetekhez sok erőt, kitartást kívánok mindkettőtöknek, remélem h együtt, összekapaszkodva rátaláltok a Ti utatokra, bármi is legyen az. Vki írta feljebb, h reméli van terv, én is remélem, hiszem, hha még nincs is, hamarosan összeáll. Az út végén kell h egy gyerkőc várjon benneteket, nem lehet másképp. Óriási virtuális ölelés, km

    VálaszTörlés
  15. korosi dr on nem gondolkodtatok? o olyan nagytudasu, hatha raerez hol a bibi

    VálaszTörlés
  16. Pinkman, annyira örültem a sikerednek, hogy főzés közben ugráltam, és hangosan mondogattam az uramnak hogy Pinkmannek sikerült! Sajnos ezt csak azok érzik át, akiknek ennyit kell küzdeni. :-(( Ismeretlenül is drukkolok Neked, lesz babátok hidd el! Én se álltam sorban sajnos mikor a babalapokat osztogatták ott fenn, de ennek ellenére hiszek és remélek! Kérlek nehogy feladd! A legjobbakat kívánom, egy zugolvasód a sok közül.

    VálaszTörlés