2017. május 15., hétfő

Megvagyok

Még nem csörgött a telefon sajnos, de köszönöm az érdeklődést :) 
Ennek ellenére lázban égünk. Új szórakozásunk a férjemmel, hogy különböző helyzetekben juttatjuk egymás eszébe, mi lenne, ha éppen akkor hívnának és azonnal indulni kellene: például durva munkahelyi mitting hegyek közepén, hajnalban, amikor valamelyikünk felkel pisilni, a Zeneakadémián koncert közben, mikor az előtted ülő akkor is szúrós szemmel néz, ha csak megvakarod a fejed, szex közben, vidéki nyaraló festése közben csupa festékesen, nagytakarítás közepette, mikor minden felfordulás és szemét a lakásban, ahová várjuk a Cseppet, baráti buliban, amikor mindketten ittunk. Eddig persze még mindenre azt mondtuk nincs lehetetlen. Aztán majd meglátjuk, mikor csörög valójában a telefon.
Egyébként minden a legnagyobb rendben, de tényleg. Talán ezért sem jelentkezem, mert egyszerűen nincs min nyavalyognom. Meg persze azért sem, mert a nagy jóllétben túlságosan tevékeny lettem és egyszerűen nincsen időm semmire. 
Még egy jó fél éve magam sem gondoltam volna, hogy akkora megkönnyebbülés és boldogság elfogadni az örökbefogadást, mint szülni. Persze nem tudhatnom, milyen szülni, de kétlem, hogy ennél nagyobb kő leeshetne a szívemről, mert most tényleg minden felhőtlen vidámság és gondtalanság, pedig gyerekem sincsen még. Éppen ezért hezitálok olyanon is, hogy abbahagyom ezt a blogot és esetleget elkezdek egy másikat, mondjuk egy valaki más teresedik helyettem blogot, mert sok téma lenne, amit szívesen megosztanék, de valahogy nem érzem, hogy itt a helye a lombikok között, hiszen ez már egy teljesen más út. Viszont azért nem tettem le teljesen mindenről, mert közben meg nagyon igyekszem az inzulinom rendbetételén is (tényleg még akupunktúrára is adtam a fejem, pedig jaj, de távol áll(t) ez tőlem), és ha csoda történne és sikerülne, nem tartom kizártnak az újabb lombikot sem, addig persze semmi értelmét nem látom. Azért a gluténmentest nem sikerült elkezdenem, hát ilyen nyápic vagyok, de úgy voltam vele, hogy teszek egy utolsó próbát csak inositollal, értitek, hátha azzal sikerül, és nem kell feleslegesen megvonnom magamtól a gluténban gazdag finom falatokat. Május végén megyek terhelésre és akkor minden kiderül. Ha nem lesz jó az eredmény, akkor nincs mese, elkezdem most már tényleg, ezt itt és most ünnepélyesen megfogadom. Megdobálhattok búza kenyérrel, ha újabb kifogással élek. 
Szóval, jövök még majd mindenképpen, ezzel is, azzal is. 

6 megjegyzés:

  1. Jaj de jo hogy irtal, orulok nagyon, szuper csaj vagy!!!
    Annyira szeretnem tudni hogy fog alakulni az eletetek, jo lenne, ha nyomon kovethetnem
    Nagyon sok erot, kitartast, sikert, babucit nektek!!
    😍😍😍

    VálaszTörlés
  2. Nagyon vartam mar h irj :)
    'Irigy' vagyok a lelkiallapotodert :)
    Szeretnem kovetni az öf blogot is ha lesz :)
    A nekem ketes lett a coli panel immunologiai kivizsgalaskor.
    Kb fel evig huztam h elkezdjem a dietat, de februar ota nagyon ugyes vagyok :)
    Holnap megyunk lombik elottk konzira, ha barmi rosdz hirt kapok akkor viszont megjutalmazom magamat a vapianoban vmi nagyonglutenessel :)

    VálaszTörlés
  3. Szia, zugolvasód vagyok, örülök hogy jól vagy! Ha gluténmentes IR baràt ételekben gondolkozol, ajánlom a mindenmentes.hu és az ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu blogokat illetve a Szafi-féle előre bekevert liszteket, a legtöbbhöz csak tojás, víz, citromlé, ilyesmik kellenek...
    Kata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia Kata! igen, a Szafi :) sokan ajánlották már, úgyhogy biztosan spéci és biztosan beraktározok belőle, ha odajutok, hogy végre elkezdem! nagyon köszi!! :)

      Törlés
  4. Jo, h jarsz akupunkturara. Szerintem nekem is rendesen besegitett es tudnek meg sikertorteneteket sorolni. Hajra!

    VálaszTörlés